Gradnja razni cvijetnjaka

Gradnja razni cvijetnjaka

Imate malu okucnicu, neki neugledan dio dvorišta sa kojim niste zadovoljni. Želite promjenu u dvorištu, potpunu preobrazbu ili nešto posve novo i drugacije. Do sada vam je cvijetnjak predstavljao muku i rad, a želite da on postane oaza mira, uživanja i odmora nakon napornog dana. Trebate idejno rješenje za cvijetnjak, želite da dizajn vašeg dvorišta bude kreativan, lijep i funkcionalan. Pozovite nas!

Uredenje terase, dvorišta i okucnice sa interesantnim i lijepim cvijecem i detaljima kao što su fontana,jezerce, drvena terasa i staza sa kutkom za odmor omogucuju vam da se u svom dvorištu ugodno osjecate i kvalitetno odmorite za novi radni dan.

Nakon obilaska terena, izmjere, razgovora o vašim željama i potrebama izraditi cemo za vas idejno rješenje dvorišta ili hortikulturni projekt ovisno o velicini i kompleksnosti cvijetnjaka sa opisom bilja i materijala. Projektiranje cvijetnjaka je osnova za uspješnu realizaciju vašeg dvorišta iz snova. Takoder izradujemo kompletnu dokumentaciju za projekt krajobraznog uredenja.

Imate novu ideju?

Ukoliko želite realizirati projekt možete nas neobavezujuće kontaktirati putem e-mail kontakt forme.

Profesionalni, povoljni i pouzdani!