Fontane i jezera

Imate novu ideju?

Ukoliko želite realizirati projekt možete nas neobavezujuće kontaktirati putem e-mail kontakt forme.

Sve vrste vodenih površina ( fontane, potoci , jezera i sl. ) izradjujemo od prvoklasnih prirodnih, pažljivo odabranih materijala, kako bi se idealno uklopili u postojeci prostor, uz ugradnju posebne opreme i uz korišćenje specijalnih folija -vodonepropustnih membrana, kao izolacionim materijalom!

Razne vrste ukrasnog kamena od koga najčešće gradimo fontane i druge vodene površine, nabavljamo iz raznih krajeva BiH, pažljvo selektujemo i ugrađujemo, kako bi objekat izgledao što prirodnije. Upravo tim pazljivim načinom uklapanja kamena izdvajamo se od mnogih koji takve objekte grade od betona.

Profesionalne vodene (fontanske) pumpe koje ugrađujemo su isključivo namjenjene za takve objekte, pa iz tog razloga se može obezbjediti dugotrajan neprekidni rad, a samim tim i dugotrajna funkcionalnost vodenih površina. Takođe je vrlo bitan detalj izbora fontanske pumpe i njenih performansi, kako bi se dobio adekvatan protok vode, a samim tim i pravi vizualni efekat objekta. Pored glavnih pumpi za izvore, koristimo i dodatne pumpe koje su namenjene za prezentaciju dodatnih vizualnih i zvučnih efekata.
Ono što predstavlja temelj za kuću, to predstavlja i izolacija za fontanu !
Moze se sa sigurnošću tvrditi da će fontana biti u funkciji i trajati koliko i njena izolacija.