Djelatnosti

Prodaja i ugradnja kamena

Kamen je jedan od najstarijih građevinskih materijala jer je bio lako dostupan u prirodi u davno doba, te su ga rani ljudi mogli koristiti za razne potrebe.

read more
Rekonstrukcija i novi travnjaci

Od travnjaka očekujemo da je: lijep, tamno-zelene boje, da je trava gusta i da dobro podnosi opterećenja, da sporo (ili sporije) raste i da u njemu nema korova i mahovine. Upravo je želja svakog vlasnika travnjaka da ima baš takav – uređen i lijep travnjak.

read more
Fontane i jezera

Sve vrste vodenih površina ( fontane, potoci , jezera i sl. ) izradjujemo od prvoklasnih prirodnih, pažljivo odabranih materijala, kako bi se idealno uklopili u postojeci prostor,

read more
Gabion ograde i razni ukrasi

Izvedeni iz stare talijanske riječi, gabbione, što znači “veliki kavez,” gabioni su ograde koje se mogu puniti s bilo kojom vrstom anorganskog materijala:

read more
Gradnja sadrvana, santraca, pecana i rostilja

Proljece i ljeto sinonimi su za duge dane koje rado provodimo vani, bilo da volimo uz osvježenje sjediti na terasi, rucati s porodicom na otvorenom u dvorištu ili citati zavaljeni u ležaljci u hladu.

read more
Gradnja razni cvijetnjaka

Imate malu okucnicu, neki neugledan dio dvorišta sa kojim niste zadovoljni. Želite promjenu u dvorištu, potpunu preobrazbu ili nešto posve novo i drugacije.

read more
Razne biljke

U ponudi imamo preko 100 vrsta raznih cetinara cempresa, thuja, ukrasnih biljaka, puzavica,trajnica,itd.

read more
Imate novu ideju?

Ukoliko želite realizirati projekt možete nas neobavezujuće kontaktirati putem e-mail kontakt forme.

Pouzdani, profesionalni i povoljni!